Laat mij je papierhandel aanpakken.
Dan heb jij je handen vrij voor het werk wat je leuk vind!
Zie je door de bomen het bos niet meer met alle belastingpapieren?
Ik help je graag op weg!
Ben jij klaar voor de start
van jouw bedrijf?
Ik help je graag op weg!

breede lijn slider

Referenties

Wat zeggen klanten over mij:

 

Logo macloune

Kelly Eekhof, Macloune Grafisch Vormgeving:

" Irene is heel to the point met mijn boekhouding. Ze vertelt me helder wat ik wel en niet goed doe en lost de foutjes supersnel voor me op. Doordat ik weet dat Irene mijn puntjes op de i zet, kan ik met een gerust hart mijn aangiften zien. Die zijn gewoon top geregeld ".

 

Logo Dick Blok

 

DBC Dick Blok Consultancy, Andijk:

Nadat ik vrij plotseling na 30 jaar vast dienstverband ZZP’er werd kwam er veel op mij af. Ik had geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Via de website van “ikwordzzper.nl” kwam ik bij Stavenuiter Administratie in Wervershoof terecht. De eerste afspraak gaf mij al heel veel nuttige informatie welke ik gelijk kon gebruiken. 

Veel zaken moesten worden geregeld, zoals inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een BTW nummer, zakelijke bankrekening, verzekeringen, VAR verklaring en later de modelovereenkomst. Plus de facturen, onkostenbonnen en de BTW aangifte of omzetbelasting. En hoeveel je moet reserveren voor de jaarlijkse inkomstenbelasting, rekening houdend met allerlei aftrekposten zoals starterskorting en MKB korting. 

Bij al deze onderwerpen heeft Irene Stavenuiter mij heel goed op weg geholpen. Ook kon ik steeds bellen voor advies. De kwartaaloverzichten die zij maakt zijn heel helder en begrijpelijk, zodat ik steeds kan zien of alles financieel goed geregeld is. Ik kan iedere startende ZZP’er aanraden om bij Stavenuiter de administratie uit te besteden. Je kunt dan je eigen werkzaamheden doen waar je goed in bent, zonder zorgen te hebben over de administratie en financiën.

 

 

Theo Vertelman, P. J. Vertelman Bouwadvies, Wervershoof:

Onze ervaringen met Irene van Stavenuiter Administratie:

- Betrouwbaar

- Op tijd

- Deskundig

- Gewoon goed

P.J. Vertelman Bouwadvies B.V.
Nijverheidsweg 24
1693 AM Wervershoof
06-34964950 

maak een afspraak


Wil je liever dat ik je bel?

Vul onderstaande velden in en ik bel je zo spoedig mogelijk op!

  1. Graag een naam invoeren.
  2. U moet een telefoonnummer invullen.