Laat mij je papierhandel aanpakken.
Dan heb jij je handen vrij voor het werk wat je leuk vind!
Zie je door de bomen het bos niet meer met alle belastingpapieren?
Ik help je graag op weg!
Ben jij klaar voor de start
van jouw bedrijf?
Ik help je graag op weg!

breede lijn slider

Diensten voor particulieren

Aangifte inkomstenbelasting:

Voor u als particulier doe ik graag uw belastingaangifte.

Wanneer ik voor u de belastingaangifte verzorg, dan zorg ik ervoor dat het maximale uit uw belastingaangifte wordt gehaald.
Naast dat het gewoon heel handig is, levert u dit tijdwinst op. Ik werk tegen een scherp tarief, dus voor de prijs kunt u het zeker niet laten!


Gratis haal en breng service voor particulieren!
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de papieren bij mij af te leveren, dan is het voor mij geen moeite om de benodigdheden bij u thuis op te komen halen. Binnen een straal van 10 kilometer doe ik dit gratis en anders tegen een kleine vergoeding.


Download de checklist. U kunt hem alvast invullen en met al uw papieren bij mij inleveren.
Desgewenst neem ik deze lijst samen met u door, op deze manier wordt er niets over het hoofd gezien.Voorlopige teruggaaf / toeslagen:

Ook kan ik u van dienst zijn met het aanvragen van een voorlopige teruggaaf en met het aanvragen/intrekken van alle soorten toeslagen.
Denk hierbij aan Huurtoeslag, Zorgtoeslag, Persoonsgebonden budget, Kindgebonden budget, Kinderopvangtoeslag, Hypotheek teruggaaf en noem het maar op.

Er zijn zoveel toeslagen en zoveel onduidelijkheden binnen ons belastingstelsel dat ik het me helemaal kan voorstellen wanneer u er zelf niet meer uitkomt. Geen nood! Ik help u graag en adviseer u bij alle vragen die u heeft omtrent belastingen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de belastingaangifte, toeslagen et cetera dan kunt u altijd contact opnemen.

Aangesloten bij:

aangesloten bij register belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden.

Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden.

Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

maak een afspraak


Wil je liever dat ik je bel?

Vul onderstaande velden in en ik bel je zo spoedig mogelijk op!

  1. Graag een naam invoeren.
  2. U moet een telefoonnummer invullen.